Як приготувати суп

10-11-2019

Томатний суп-пюре з креветками має ніжну кремову текстуру через секретного інгредієнта – борошна. Додатковий аромат і родзинку йому надають овочі та зелень.

Рекомендуємо крафт пакеты с ручками

Томатний суп-пюре з креветками. Інгредієнт:
креветки свіжі або морожені – 450-500 г
цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
селера – 2 стебла
часник – 3 зубчики
томатна паста – 2 столові ложки
борошно – 2 столові ложки
бульйон – 2 склянки
молоко – 3 склянки
олія оливкова – 4 столові ложки
сіль – за смаком
лавровий лист – 1 шт.
базилік-4 листа
зелена цибуля-для прикраси
Томатний суп-пюре з креветками. Приготування:

  1. Розморозьте креветки при кімнатній температурі, обсушити, а потім очистіть від панцира.
  2. Приготуйте всі інгредієнти, поріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю, часник і стебла селери.
  3. Обсмажте цибулю, селеру і часник на оливковій олії.
  4. Додайте борошно і томатну пасту. Гарненько перемішайте отриману масу і протушкувати пару хвилин.
  5. Потім дві склянки бульйону і молоко, гарненько все перемішайте.
  6. Додайте очищені креветки, базилік, лавровий лист. Посоліть за смаком і поперчіть. Варіть суп їх креветок не довше 7-10 хвилин.
  7. Прикрасьте томатний суп-пюре зверху подрібненою зеленою цибулею.
    Суп з креветками і локшиною

Суп з креветками і локшиною
Суп з креветками і локшиною відрізняється ніжним смаком, низькокалорійний і корисний для фігури і самопочуття. На додачу він виглядає дуже яскраво і симпатично, і напевно стане відмінною прикрасою обіднього столу.

Суп з креветками і локшиною. Інгредієнт:
готові очищені креветки – 300 г
локшина – 150 г
овочевий бульйон – 1 л
цибулина -1 шт.
соєвий соус – 1 ст. ложка
рослинна олія
коріандр, перець чилі і зелена цибуля-для прикраси
солі
Суп з креветками і локшиною. Приготування:

  1. Очистіть і дрібно наріжте ріпчасту цибулю. Обсмажте в рослинному маслі в ємності, в якій будете варити суп. Коли цибуля придбає золотистий колір, додайте соєвий соус.
  2. Залийте цибулю з соусом овочевим бульйоном і варіть до тих пір, поки суп не закипить. Додайте в киплячу воду локшину і проваріть 10 хвилин, а потім – креветки, посоліть за смаком, доведіть суп до кипіння.
  3. Перед подачею посипте суп зеленню коріандру, зеленою цибулею і порізаним перцем чилі.