Курячі біляші в духовці

Використовувати готове тісто – дуже розумне рішення в наш швидкісний час! я не втрачаю такої можливості, тим більше, що мене цілком влаштовує продається в сусідньому супермаркеті дріжджове тісто. Випічка з нього виходить пишною і смачною.

Пропоную швидке рішення – спекти біляші з курячого фаршу на такому тесті. Зібралася поїхати до онуків, а вони солодкі пироги не особливо шанують. Благо, на вулиці похолодало, можна і м’ясне повезти, а заодно вас познайомити з простим рецептом приготування біляшів в духовці.

Як приготувати “біляші з курячим фаршем в духовці” покроково з фото в домашніх умовах

Крок 2ссилка

Візьміть 400 г готового курячого фаршу, він досить жирний.

Крок 3силання

Дрібним кубиком поріжте 1 цибулину.

Крок 4силання

Додайте цибулю до фаршу, ще присипте дрібкою солі і дрібкою приправи для курки. Добре перемішайте, додавши 2 ст. Л. Води для соковитості.

Крок 5силання

Тісто 500 г підійшло і запузирилося, розкачайте його ковбаскою і поріжте шматочками приблизно по 50 г.

Крок 6силка

Розкачайте шматочки в коржі і викладіть на кожну по ст.л. Фаршу.

Крок 7силання

Зберіть тісто зверху, закручуючи пальцями і залишаючи дірочку.

Крок 8силання

Отримані напівфабрикати беляшиков складіть на змащений папір для випічки в форму. Змастіть збитим яйцем 0.25 шт.

Крок 9силка

Я ставлю деко в холодну духовку, включаючи її на 180°c. Поступово біляші піднімуться і спечуться хвилин за 40. Коли біляші зарум’яняться, а м’ясо всередині закипить – відстежуйте, виймайте готові біляші з духовки, прикривайте серветкою для вистоювання. Нехай біляші хоч трохи полежать так, щоб сік не витікав при відділенні один від одного. Вони виходять дуже ніжними, пишними і соковитими!