Банани — важливе джерело калію, а насичений солодкий смак цього фрукта цінують і дорослі, і діти. До того ж, банани легко брати з собою в дорогу, щоб перекусити. Але їсти їх можна не тільки в свіжому вигляді. Якщо ви любите експериментувати з інгредієнтами звичних страв, пропонуємо спробувати приготувати бананові сирники — ідеальний сніданок для всієї сім’ї, який банан додасть незвичайну нотку.

Інгредієнти:

Сир — 0,5 кг
Борошно — 100 г
Яйце — 1 шт.
Цукор — 100 г (можна менше)
Банани — 3 шт.
Розпушувач — 1 ч. л.
Рослинне масло, сіль, борошно для панірування

Необычный вкус привычного блюда: готовим банановые сырники

Спосіб приготування:

1. Протертий крізь сито сир змішати з борошном, просіяти з розпушувачем.

2. Додати яйце, сіль, цукор. Очищені банани подрібнити і додати в сирне тісто. Добре перемішати масу до однорідності.

3. Сформувати сирники, обваляти їх у борошні, надати форму коржів.

4. Обсмажити на розігрітому рослинному маслі по 4-5 хв. з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Накрити сковороду кришкою і прогріти сирники ще 3 хвилини.

Приємного апетиту!

Недільний сніданок: прості страви, які порадують ваших близьких