Курортне містечко Альбенга в італійській Лігурії. Тут знаходиться фабрика La Genovese, яка виробляє найкращі кавові суміші.
Генуя, столиця Лігурії – стародавній порт. Через нього везли і колоніальні товари. Дженовезе – означає “Хтось з Генуї”. Дженовезе поширене прізвище і одна з п’яти відомих мафіозних сімей!
Альбенга – типовий італійський лігурійський курорт.
З велопарковочками!
Типові італійські краси нового часу…
… і пізнього середньовіччя.
І типові кафешки, на кожному розі.
У кафе сидять типові італійці. Достругал Буратіно – випий кофею!
І майже в кожному кафетерії Альбенги – типові серветочки з однаковими логотипами.
Типові фиатовские підбори з вже знайомим логотипом.
Типовий італійський офіс в типовій італійської заміської промзоні. До речі, на березі річки Неви (!)
Звичайна виробнича майданчик.
В офісі розкішна стійка рецепції. Дерево. Річ!
Дегустаційний куточок. Тотальний перехід побутових кавоварок на капсульну технологію. Тут три найбільш популярних в Італії: Кава-пади (pods), капсули Nespresso і Lavazza.
Працівники фабрики дуже люб’язні. І показали заїжджим еварушным кореспондентам цех з виробництва кавових сумішей.
У цьому бункері зберігаються готові обсмажені зерна різних сортів.
А цей апарат пакує готові кава-пади. По транспортеру вони летять у контейнер!
Ну або в вправно підставлені руки.
Распакуем… Пад можна вставити в спеціальну капсульну кавоварку або в звичайну ріжкову.
Бункер-міксер для приготування суміші з декількох вихідних.
Головна машина – для обсмажування кави. Ліворуч видно зернопровод, за нього подають зелені сирі кавові зерна.
Ґратами прикрита небезпечна зона. Бережіть руки!
Технолог може контролювати процес обжарювання.
І знімати пробу…
Гуртожиток для кавових зерен солідних розмірів.
Спеціальний ілюмінатор дозволяє кавових зерен милуватися краєвидами рідного цеху.
Виконавчий директор Алессандро Бореа показує дорогим гостям вихідна сировина.
Зелений кава можна помацати, струсивши трошки сміття…
В цей бункер засипають зерна, які йдуть на обжарку. Іноді в нього провалювалися маленькі кошенята, тому лійку прикрили міцною сіткою.
Кілька тонн зеленої кави.
І вже упакована продукція.
На пам’ять еварушные делегати відвезли з собою зразки капсульного кави Nespresso.
Золотий, декафеинизированный, колоніальний і просто Bio.
Сайт La Genovese http://www.lagenovese.com
І ще про їжу:
Шоколадний фестиваль у Ніцці
Консерваторія імені Чапаєва