Курортне містечко Альбенга в італійській Лігурії. Тут знаходиться фабрика La Genovese, яка виробляє найкращі кавові суміші.

Генуя, столиця Лігурії – стародавній порт. Через нього везли і колоніальні товари. Дженовезе – означає “Хтось з Генуї”. Дженовезе поширене прізвище і одна з п’яти відомих мафіозних сімей!

Кофе La Genovese

Альбенга – типовий італійський лігурійський курорт.

Кофе La Genovese

З велопарковочками!

Кофе La Genovese

Типові італійські краси нового часу…

Кофе La Genovese

… і пізнього середньовіччя.

Кофе La Genovese

І типові кафешки, на кожному розі.

Кофе La Genovese

У кафе сидять типові італійці. Достругал Буратіно – випий кофею!

Кофе La Genovese

І майже в кожному кафетерії Альбенги – типові серветочки з однаковими логотипами.

Кофе La Genovese

Типові фиатовские підбори з вже знайомим логотипом.

Кофе La Genovese

Типовий італійський офіс в типовій італійської заміської промзоні. До речі, на березі річки Неви (!)

Кофе La Genovese

Звичайна виробнича майданчик.

Кофе La Genovese

В офісі розкішна стійка рецепції. Дерево. Річ!

Кофе La Genovese

Дегустаційний куточок. Тотальний перехід побутових кавоварок на капсульну технологію. Тут три найбільш популярних в Італії: Кава-пади (pods), капсули Nespresso і Lavazza.

Кофе La Genovese

Працівники фабрики дуже люб’язні. І показали заїжджим еварушным кореспондентам цех з виробництва кавових сумішей.

У цьому бункері зберігаються готові обсмажені зерна різних сортів.

Кофе La Genovese

А цей апарат пакує готові кава-пади. По транспортеру вони летять у контейнер!

Кофе La Genovese

Ну або в вправно підставлені руки.

Кофе La Genovese

Распакуем… Пад можна вставити в спеціальну капсульну кавоварку або в звичайну ріжкову.

Кофе La Genovese

Бункер-міксер для приготування суміші з декількох вихідних.

Кофе La Genovese

Головна машина – для обсмажування кави. Ліворуч видно зернопровод, за нього подають зелені сирі кавові зерна.

Кофе La Genovese

Ґратами прикрита небезпечна зона. Бережіть руки!

Кофе La Genovese

Технолог може контролювати процес обжарювання.

Кофе La Genovese

І знімати пробу…

Кофе La Genovese

Гуртожиток для кавових зерен солідних розмірів.

Кофе La Genovese

Спеціальний ілюмінатор дозволяє кавових зерен милуватися краєвидами рідного цеху.

Кофе La Genovese

Виконавчий директор Алессандро Бореа показує дорогим гостям вихідна сировина.

Кофе La Genovese

Зелений кава можна помацати, струсивши трошки сміття…

Кофе La Genovese

В цей бункер засипають зерна, які йдуть на обжарку. Іноді в нього провалювалися маленькі кошенята, тому лійку прикрили міцною сіткою.

Кофе La Genovese

Кілька тонн зеленої кави.

Кофе La Genovese

І вже упакована продукція.

Кофе La Genovese

На пам’ять еварушные делегати відвезли з собою зразки капсульного кави Nespresso.
Золотий, декафеинизированный, колоніальний і просто Bio.

Сайт La Genovese http://www.lagenovese.com

І ще про їжу:
Шоколадний фестиваль у Ніцці
Консерваторія імені Чапаєва