Кулінарна книга. Рецепти “гаряче: м’ясо і птиця” страви з птиці

Цілком собі закуска на новий рік. Індичка дуже поважає всілякі фрукти і ягоди, а ось щоб біле філе не було сухим, треба застосувати пару лайфхаків.

  • 800 гр білого філе індички
  • 200 гр шинки (я взяв консервовану)
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки борошна
  • сливи і каштани в достатній кількості для прошарку
  • сіль, перець, трохи паприки і мускатного горіха

соус:

  • 500 гр хурми
  • 200 гр чорної смородини
  • гвоздика
  • 50 гр вершкового масла
  • сіль, перець, цукор за смаком

лайфхак перший і найважливіший: не кидайте цибулю в м’ясорубку! краще не робити цього взагалі ніколи. Дуже дрібно порубати цибулину і додайте в готовий фарш – тоді блюдо буде набагато більш соковитим.

лайфхак другий: шинка теж додасть сухий і нежирної індички як соковитість, так і смак.

Викладіть половину фаршу в прямокутну або овальну форму. Зверху шар слив і каштанів, не доходячи до країв фаршу, щоб хакбротен в готовому вигляді не поділявся на дві половини. Зверху ще один шар фаршу. У духовку на годину при 180 градусах.

Показувати спочатку старі

наташка (12/12/2019)

Як красиво!