Кулінарна книга. Рецепти “гаряче: м’ясо і птиця” страви з птиці
Цілком собі закуска на новий рік. Індичка дуже поважає всілякі фрукти і ягоди, а ось щоб біле філе не було сухим, треба застосувати пару лайфхаків.
- 800 гр білого філе індички
- 200 гр шинки (я взяв консервовану)
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 2 столові ложки борошна
- сливи і каштани в достатній кількості для прошарку
- сіль, перець, трохи паприки і мускатного горіха
соус:
- 500 гр хурми
- 200 гр чорної смородини
- гвоздика
- 50 гр вершкового масла
- сіль, перець, цукор за смаком
лайфхак перший і найважливіший: не кидайте цибулю в м’ясорубку! краще не робити цього взагалі ніколи. Дуже дрібно порубати цибулину і додайте в готовий фарш – тоді блюдо буде набагато більш соковитим.
лайфхак другий: шинка теж додасть сухий і нежирної індички як соковитість, так і смак.
Викладіть половину фаршу в прямокутну або овальну форму. Зверху шар слив і каштанів, не доходячи до країв фаршу, щоб хакбротен в готовому вигляді не поділявся на дві половини. Зверху ще один шар фаршу. У духовку на годину при 180 градусах.
Показувати спочатку старі
наташка (12/12/2019)
Як красиво!