Якщо до вас несподівано прийшли гості, які хочуть не тільки розваг, але їжі, автор кулінарних книг і відомий блогер Ніка Білоцерківська точно знає, що робити! Адже подібний випадок у неї є швидкий рецепт пасти, встояти перед яким просто нереально. Ніка запевняє, що на приготування вам знадобляться лічені хвилини — поки варяться фузіллі, так що ви не будете занадто стомлені.

Ніка Білоцерківська запевняє, що коли немає часу і фантазії, головне порятунок — жирні вершки. Тому для пропонованого нею страви знадобиться:

Паста фузіллі
Жирні вершки
Оливкова олія
Солоний лосось

Процес приготування:
1. На сковороду вливаємо олію і вершки і на пристойному вогні їх заважаючи уварюємо трохи, якщо вершки не дуже жирні і не сильно поширені – доведеться їх трохи довше терзати, нехай стануть кремовими (якщо не впевнені в якості вершків – вогонь зменшуємо). Кидаємо в вершки порізаний невеликими шматками лосось – не смійте солити, він вже! А якщо він у вас солоно-копчений – взагалі чудо. Пару хвилин, акуратно помішуючи.
2. Одночасно з соусом варимо пасту, що нудьгувала в шафі. Перемішуємо і на стіл, рівно 10 хвилин 20 секунд.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ніка Білоцерківська (@belonika) 15 Травень 2019 в 2:04 PDT

Крики “браво” та інші компліменти господині, за словами Білоцерківської, гарантовані.

Фузилли с лососем в сливочном соусе: быстрый рецепт от Ники Белоцерковской

Готуємо із задоволенням: рецепт класичної пасти карбонара