Є кілька варіантів приготування цих популярних цукерок рафаелло. Я пропоную приготувати їх за моїм варіантом. Такі кульки-відмінний десерт до чаю або кави в компанії близьких або друзів. Готуються вони дуже швидко, а з’їдаються ще швидше.
Особливо їх люблять діти. Кокосову стружку краще взяти дрібного помелу, так як з великої вироби виходять більш грубі. Приємного відпочинку!
Як зробити цукерки рафаелло в домашніх умовах, рецепт з фото покроково
- час підготовки – 10 хвилин
- час приготування – 25 хвилин + час на застигання
- кількість порцій– 6
Підготувати всі необхідні інгредієнти.
Мигдаль залити окропом і залишити для набухання на пару хвилин.
Зняти коричневу шкірку, а ядра злегка підсушити, наприклад, в мікрохвильовці.
У каструлю влити воду і всипати цукор.
Поставити каструлю на вогонь і при помішуванні довести сироп до повного розчинення цукру, а потім додати нарізане шматочками вершкове масло.
Все добре перемішати.
Поступово всипати 40 г кокосової стружки і просіяне сухе молоко.
Масу добре вимішати і поставити в холодильник для застигання.
З загусла суміші сформувати невеликі коржі, в центр яких помістити по одному ядерця мигдалю.
Скачати кульки, обваляти в залишилася кокосової стружці і поставити в холодильник.
Подати до чаю або кави.