Є кілька варіантів приготування цих популярних цукерок рафаелло. Я пропоную приготувати їх за моїм варіантом. Такі кульки-відмінний десерт до чаю або кави в компанії близьких або друзів. Готуються вони дуже швидко, а з’їдаються ще швидше.

Особливо їх люблять діти. Кокосову стружку краще взяти дрібного помелу, так як з великої вироби виходять більш грубі. Приємного відпочинку!

Як зробити цукерки рафаелло в домашніх умовах, рецепт з фото покроково

  • час підготовки – 10 хвилин
  • час приготування – 25 хвилин + час на застигання
  • кількість порцій– 6

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

Мигдаль залити окропом і залишити для набухання на пару хвилин.

Зняти коричневу шкірку, а ядра злегка підсушити, наприклад, в мікрохвильовці.

У каструлю влити воду і всипати цукор.

Поставити каструлю на вогонь і при помішуванні довести сироп до повного розчинення цукру, а потім додати нарізане шматочками вершкове масло.

Все добре перемішати.

Поступово всипати 40 г кокосової стружки і просіяне сухе молоко.

Масу добре вимішати і поставити в холодильник для застигання.

З загусла суміші сформувати невеликі коржі, в центр яких помістити по одному ядерця мигдалю.

Скачати кульки, обваляти в залишилася кокосової стружці і поставити в холодильник.

Подати до чаю або кави.