Смачні тефтельки в підливі з картопляним пюре – ситний і простий обід і вечеря, який ніколи не набридає.

продукти

  • фарш, 800 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 3 зубки;
  • яйце, 1 шт;
  • примула, листочки;
  • сіль перець по 1 ч.л;
  • сухарі панірувальні.

Для соусу

  • цибуля, 1 шт;
  • борошно, 1 ст. Л;
  • томатне пюре зі свіжих помідорів, 400 г;
  • соєвий соус, 1 ст. Л;
  • мускатний горіх, сіль, спеції.

Як приготувати тефтелі в підливі

Цибулю і часник подрібнюємо зручним способом і змішуємо з фаршем.

Далі солимо і перчимо, додаємо спеції і яйце.

Вимішуємо і відбиваємо.

Формуємо тефтелі.

Обвалюють в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді до рум’яності.

Для соусу

Змішуємо всі інгредієнти і варимо близько 10 хвилин після закипання.

Заливаємо тефтелі соусом і тушкуємо на невеликому вогні близько 10 – 15 хвилин.

Подаю м’ячики з картопляним пюре, вареними кашами, макаронами і спагетті.

Приємного апетиту!

Джерело