Смачні тефтельки в підливі з картопляним пюре – ситний і простий обід і вечеря, який ніколи не набридає.
продукти
- фарш, 800 г;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 3 зубки;
- яйце, 1 шт;
- примула, листочки;
- сіль перець по 1 ч.л;
- сухарі панірувальні.
Для соусу
- цибуля, 1 шт;
- борошно, 1 ст. Л;
- томатне пюре зі свіжих помідорів, 400 г;
- соєвий соус, 1 ст. Л;
- мускатний горіх, сіль, спеції.
Як приготувати тефтелі в підливі
Цибулю і часник подрібнюємо зручним способом і змішуємо з фаршем.
Далі солимо і перчимо, додаємо спеції і яйце.
Вимішуємо і відбиваємо.
Формуємо тефтелі.
Обвалюють в панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді до рум’яності.
Для соусу
Змішуємо всі інгредієнти і варимо близько 10 хвилин після закипання.
Заливаємо тефтелі соусом і тушкуємо на невеликому вогні близько 10 – 15 хвилин.
Подаю м’ячики з картопляним пюре, вареними кашами, макаронами і спагетті.
Приємного апетиту!
Джерело