Фотопроекти, так чи інакше пов’язані з їжею, продуктами або кухонними приналежностями, стрімко набирають популярність. Серія під назвою “МЕНЮ”, творцями якої є фотограф Роберт Харрісон і шеф-кухар елітного ресторану Роббі Постма, одночасно викликає захоплення фантазією творчого дуету і жах від побаченого.
Творчий дует склався під час роботи в одному рекламному агентстві. Фотограф і шеф-кухар об’єднались у любові до їжі і мистецтва в надії створити оригінальний, не схожий на інші динамічний проект про продукти, які ми регулярно бачимо у своїх тарілках.
Робота на зйомках проходила довго і копітко, з великою кількістю дублів. Іноді в студійна робота займала по 9 годин поспіль. Всі продукти прикріплені до лиця моделі вручну, без використання додаткової обробки фотографій з додаванням елементів.
Автори проекту вважають, що такий творчий тандем приніс багато користі всім учасникам. Це новий досвід у зйомках, в роботі з продуктами, а до того ж це ще й дуже цікаво. На всю роботу творчого колективу пішов цілий рік.
Овочевий портрет складається з моркви, кабачків і редиски
Тут використані морепродукти: омар, мідії, шкіра макрелі, чорнило восьминога, морський їжак і морські живці
Вино і келихи
Ребро, приготоване на вугіллі
Портрет зі спеціями: ваніль, сіль, аніс, насіння коріандру, аніс, мускатний горіх, білий і червоний перець
Квасоля, горох і зерна рису. Всі приклеєне вручну
Всі фото на сторінці автора.