У мікроблозі автора кулінарних рецептів Раїси Алибековой завжди знайдуться нескладні, але дуже апетитні варіанти приготування різних страв. Неможливо пройти повз цієї дивовижної запіканки. Сама Раїса зізнається, що готує її вже більше 10 років, незмінно одержуючи компліменти і прохання записати рецепт. Поєднання безпрограшна: куряче філе, печериці, сир і картоплю. Як тут встояти?

Інгредієнти:
Куряче філе ~ 350 гр
Середній картопля ~ 8 шт
Печериці ~ 10 шт
Цибуля – 2 шт
Сметана – 5 ст. л.
Тертий сир – 250 г (голландський, російський, Гауда або твердий сорт моцарели)
Сіль, перець

Любимая запеканка-жюльен: Раиса Алибекова поделилась вкусным рецептом

Процес приготування:
1. Картоплю чистимо, варимо. Зливаємо воду, додаємо масло вершкове, сіль і робимо пюре.
2. Нарізати цибулю і печериці півкільцями, куряче філе кубиками.
3. У сковороді розігрійте олію. Спочатку смажимо гриби, через 5-8 хвилин додаємо куряче філе, потім до них додаємо цибулю. Обсмажуємо інгредієнти до золотистого кольору. Не забуваємо посолити і поперчити.
4. Коли все готове, додаємо сметану, перемішуємо.
5. Викласти на форму шар картопляного пюре і шар готового жюльєна, зверху посипати сиром і поставити в духовку або мікрохвильову піч на 5-10 хвилин.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Раїса Алібекова ЖИТТЯ І ЇЖА (@raisa_foodblogger) 2 Груд 2018 в 8:01 PST

Просто і смачно: макарони з куркою і грибами від Раїси Алибековой