Не всі люблять їсти сир просто так, проте він незамінний в нашому раціоні: багатий білком і кальцієм. Для того щоб не позбавляти себе одного з найбільш корисних молочних продуктів, можна приготувати сирну запіканку. Рецептів цієї страви безліч, а блогер Наталія Давидова запропонувала свою версію, яка відрізняється додаванням здорових інгредієнтів — таких, як масло дхі, а подається прикрашеної свіжими ягодами.

Інгредієнти:

Яйця — 8 шт
Вершкове масло — 8 ст. л.
Сир/крем-чіз — 250 гр
Сукрин — ½ склянки
Кориця — ½ ч. л.
Масло дхі — 20 гр
Ягоди для прикраси
Сироп/варення без цукру

Сплошная польза: творожная запеканка с маслом гхи и ягодами

Спосіб приготування:

1) Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2) Змішуємо в блендері яйця, масло, сир або крем-чіз, сукрин і корицю протягом 1 хвилини.

3) Змащуємо форму маслом дхі.

4) Виливаємо отриману суміш у форму і випікаємо 40 хвилин до золотистої скоринки.

5) Прикрашаємо ягодами, сиропом, корицею.

Сплошная польза: творожная запеканка с маслом гхи и ягодами

Несолодке сирна запіканка з малиною від Матільди Шнурової